De va den julen

Sådär ja.. då var julafton och juldagen över.. i det stora hela har det varit grymt bra förrutom att man nu mår som man förtjänar och överväger starkt att vara nykter hela resterande 2007 och även vid firande av kommande år.

Kalles jul hör ju till traditionen, disney har ju en tendens att göra otecknade versioner av många av sina gamla teknade klassiker. Om dom någon gång får för sig att göra ferdinand otecknad så kommer jag bojkotta hela disney. Tänk er själva, en halvnaken italienare med en "Daisy" tatuering på bröstet blir slickad av en tjur.. USCH!

Nästan alla var med på julafton... och som vanligt var det en del alkohol vilket vissa behärskar  bättre än andra och det verkar vara enormt passande att ta viktiga diskussioner när man har en alkoholnivå över 1 promille.. jaja man kanske borde göra som många säger.. ha en nykter jul. Iallafall julafton, för juldagen måste man fan festa på ;)

Aaa.. BmB igår var riktigt trevligt, men det måste vara ett jävla snille som kommer på idén och starta julrean på annandagen.. har dom inte respekt för oss bakfulla som har behov av att dega framför en film med pizza hela annandagen.. jaja då lättar väl kanske hysterin varje fall... och som vanligt är det ju inte rea på dom snygga kläderna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0