Ursäkta jag håller på och skita på mig och jag undrar om du har TV?

Ursäkta jag håller på och skita på mig och jag undrar om du har TV?

Japp, precis så sa han, eller ja nästan. För några minuter sedan ringde det på dörren och då jag trodde det var någon jag kände öppnade jag dörren trots att jag bara var klädd i enbart ett par svettiga träningsbyxor och såg lagom härjad ut efter en shorinji-träning.

Gubben var mer ihopsjunken än en dvärg som håller på och skita på sig och såg enormt besvärad ut av detta möte.
Jag öppnade dörren och påvisade att - Nej mig behöver du inte registrera för jag har då ingen TV.
-Nähe svarar tv-polisen och är på väg att stänga dörren. Jag kunde dock inte låta bli och fortsätta berätta att jag körde med projektor inkopplad i en DVD, så här är det inge TV-tittande.
-Då skall jag inte registrera dig då svarar han väldigt försiktigt, och vårat möte var över.


Att en dator med TV-kort förser projektorn m.m. med TVsignaler är väl inget man behöver skryta om, den nya TVn till sovrummet är heller inte på plats.


Kan (inte) vara bra på allt!

Något man ofta får höra är att "Man kan inte vara bra på allt" vilket iofs låter ganska logiskt.
Det finns dock personer som alltid satsar 110 % på vad de än tar sig an, oavsett om det är flera saker. Ett bra exempel på detta är en kille vid namn Marcus Murray.
Första gången jag hörde talas om honom var i mitt yrke som IT-konsult då Marcus är en säkerhetsexpert med en av de högsta titlarna från Microsoft som man kan tänka sig "Most Valuable Proffesional" inom IT säkerhet. Han är även utnämnd till "Top speaker" på en stor träff för IT folk (Teched) i Orlando.

Ok, japp han är enormt duktig på sitt jobb.
Fritiden då? Där tränar och tävlar han i Taekwondo och har deltagit både i EM, WM och kvalat till OS. Vunnit flera fighter: http://asp.budo-fitness.se/content/363.asp
Och nu är han speaker för taekwondo i OS och du ser honom även i Svt nyhetermorgon där han demonstrerar poänggivningen i sporten: https://medlem.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/player.jsp?a=1222100&d=92858


Det handlar till stor del om vilken personlighet man har och självklart om man verkligen brinner för det man gör.
Mig inspirerar han helt klart!

RSS 2.0