Bakfylleinköp av streetracing bil

Idag har jag verkligen fyndat. Jag har köpt något som jag inte trodde jag skulle investera i förrän min min son fyller 5 (nej jag har ingen son, men vill gärna ha någon gång i framtiden) och jag tror att min prinsessa Maya tre år kommer ha minst lika kul med denna som en grabb på fem bast.

Jag var med en polare till Biltema och kunde inte hålla mig när jag såg en radiostyrd bil av streetracing-modell.

Den har allt... Du kan öppna och stänga dörrarna remote, den har tuta, bilstereo en neonljus i bagage luckan. Jag känner mig som ett barn på Julafton när jag kör runt i mitt vardagsrum =)

image46

Hade tänkte investera i ny riktig bil till sommaren också men jag missuppfattade priset. Den som jag trodde låg runt 250 000 kostade visst 600 000. Så roligt är det inte med NY bil. Funderar där emot på att styla om min lite grann för att få lite nykänsla.
Har en sportig redan nu men funderar på att fixa en ännu kaxigare framkjol och eventuellt nya sidokjolar. Kommer bli riktigt nice =)
image47
image48
Bilder från Poleringstripp till Göteborg...


Kanidat för ny framkjol

Jaja.. det får väl vara barnsligt då och det får väl vara fjortisaktigt,  men jag tycker faktiskt att det är 1000 gånger snyggare med en streetracing bil än en Svensson-BMW eller liknande... var totalt ointresserad av bilar till dess att jag köpte min pärla för 3 år sedan.

Lång(arbets)fredag

Gud vad lugnt och skönt det var... och man får mer gjort eftersom det är ingen som kommer med dumma frågor eller med intressanta diskussioner vilket oftast leder till att man släpper jobbet.

Jag jobbar varje fall över hela påsken. Varför vara ledig nu det är inte är fint väder och jag har ändå inget roligt för mig. Har där emot bytt bakgrundsbild på mina arbetsdatorer till en Malaysisk strand. Den 25:e april bär det av till Malaysia och Singapore i tre veckor. Jag kom på att jag då bara har två veckor kvar av semestern och mer än så vill man ju ha till sommaren.

image45

"Förr i Sverige skulle långfredag vara en "långtråkig" dag, då man skulle vara lugn och tänka på Jesus. Sveriges Radio spelade psalmer, men inte pop och rock. Även icke-troende märkte av detta, då förbud mot allmänna nöjestillställningar rådde fram till 1969, och affärerna var stängda." (wikipedia)

image44

Hmmm... då jag inte vill hedra en galning som påstod sig vara guds son bara för att han mådde dåligt över att ha en prostituerad mor tänker jag ha en ROLIG dag på jobbet. Lirar mycket hårdrock och dödsmetall, så långt ifrån psalmer man kan komma. Hoppas att några affärer och resturanger är öppna som man kan fira hans korsfästelse med en god lunch på stan.

Sen är det ju i stort sett tomt på kontoret så man skulle nog våga sig till en starköl till maten.. men det ser ju illa ut vid lunchtid, iallafall när vi svenskar gör det.. är inte det konstigt? Sveriges syn på droger är rätt förvriden, men det är klart, enormt många svenskar kan ju inte hantera sprit eller droger. Frågan är om det inte är en ond cirkel p.g.a. vår inställning?

Syltpattar!!!

Nu har jag äntligt fattat uttrycket.

Fick två annorlunda presenter på min födelsedag. Nämligen två fylliga bröst, vet inte riktigt vad man skall ha de till men de har varit intressanta på efterfester och det ser rätt sjukt ut om man stoppar dessa innanför tröjan, då de är rätt verkliga, eller ja, lika silikon bröst.

Vi hade dock lite grabbkväll med film och pizza ikväll, då en av mina polare avreagerade sig lite på ett av dessa gigantiska bröst. Genom att nypa tag i vårtan och spanka så hårt han kunde. (Måste varit någon avreaktion på sin tös, som han för övrigt kallar för "det lilla åskmolnet").


Dock så släppte hela vårtgården och dess innehåll visades. Det visade sig att det inte var äkta silikon utan något som liknande sylt... Jordgubbsylt. Så där har vi det... SYLTPATTAR!


Nyttigt och snabbt tillagat käk

En kompis har försökt i en längre tid få mig att käka ICAs tonfisk i curry sås eller i sweet and soure sås. Jag dissade helt eftersom jag inte är så förtjust i tonfisk.
Men så testade jag och vart helt överaskad. Verkligen ätbart!

- Koka pasta eller ris och rör ner en konservburk med någon av tonfisk alternativen.
image41

Och ni som är intresserade av kost vet ju att det knappt finns något mer proteinrikt än just tonfisk.. så detta är underbart! Muskelbyggar mat på nolltid :D

Jag investerade i några burkar som jag har på kontoret, sen är det bara att koka pasta och röra ner en burk. Snacka om snabb matlåda :)

Återträff, 10 år sedan man gick ur 9an. Har en ny idol!!!

Det har nu gått 10 år sedan man drack punköl i tratt, härjade vilt i villafester när föräldrarna ovetande var på semester. När man tyckte det var ascoolt med piercing, spraya busshållsplatser, ignorera skolan och ha byxorna vid knävecken.


Igår var allt som vanligt... Det var en återträff. Uppslutningen var inte den bästa, många valde att inte komma. Men där satt vi i två långbord, varav det ena bordet innehöll de som var "nördarna" och det andra bordet med oss... Vi coola, snygga "bra-iga" folket. Rätt sjukt, men på något vis så tycker man samma sak fortfarande utan att ens känna de som sitter vid det "nördiga" bordet då man inte ens pratat med dem.
Det fanns dock ett undantag, min nya idol! Samuel heter han, han är nästan 2 meter lång och ungefär 2 decimeter bred, glasögon och "Stig Helmer"-frisyr.
För tio år sedan blev han rappad med handukar i duschen och utfryst på rasterna av många av oss. Igår var han där, såg precis ut som för 10 år sedan. Han var där själv utan någon av de som brukade hänga med honom.
Vart sätter han sig då, jo vid vårt bord, det coola bordet. Han pratar med allt och alla, alla kommer fram och hälsar på honom. HAN ÄR COOL!
Hade någon gått tillbaka till mobbar typen och kaxat på honom hade jag gladerligen slagit in pannbenet på denne person. Vad gör man inte för att försöka bättra sitt beteende och försöka återgällda tidigare felsteg i livet...

Några bilder från kvällen (med enormt usel kvalité):

 Linda Larsson (on topp), Iris
 Linda, Iris, Anders Englund
Linda, Johanna.. (snacka om linslus vad gäller Linda)
Samuel, Iris och Englund
Urban, Micke Mattsson
Maria Dolk.


Curling (med) förälder

Söndagen var delvis en bra dag, det var då jag nästan spöade en f.d. världsmästare i Curling. Jag utmanade nämligen min Far som för övrigt har spelat SM, WM och OS i Curling. Vilket har lett till allt från silver till guld, men vad jag vet bara i gubb (senior) -klassen ;)

Själv spelade jag i nästan två år fram till jag vart runt 11-12 och ansåg det nördigt. Man var rätt omogen på den tiden då man placerade in sporter på coola och nördiga. Å andra sidan ansåg jag att all sport var nördigt på den tiden.
Åter till den spännande matchen där jag iofs blev utklassad med 6-0 under den första ronden. Stilen är väl kanske inte vad den borde, kan nog likna herr Loob som utövar konståkning.

Andra ronden hittade jag nog isen bättre och fick in den första stenen ganska mitt i boet.
image30
Anders - Blått                                                          Far - Rött

Självklart var jag utklassad efter att far lagt några sten.

Efter några sten hade far tre sten nära mitten men låg bara med en sten närmare en av mina.

Jag lyckades dock nocka ut en av hans och placera mig med skydd bakom tre av hans stenar.
Dock ligger en röd närmast...  Spänningen stiger och jag försöker nocka bort hans närmaste för att placera mig i mitten.

Det var en bra träff men dessvärre hade han fortfarande en av sina röda närmare min blå.
Anders - Far
0 - 1


Några curling-föräldrar vet jag inte om dom varit trots att jag var sladdbarn, men lite lyx har man väl fått :)

GRISIGT i en kompis nya villa...

Med stor chock och en hel del av den svenska avundsjukan hjälpte vi en polare att flytta in i hans nyköpa HUS på Färjestad. Ärligt talat så var det han som man trodde skulle bli sist med seriöst förhållande och hus... Det var ju jag som var först med över gymnasiala studier, körkort och fast jobb och även kallad "Lill-gammal"  "- men jag är inte bitter.. "


Självklart är det hur kul som helst, och huset är verkligen jättefint och äntligen kommer jag inte längre bli skyldig att anordna midsommarfester som alltid ballar ur i mina föräldrars trädgård. Vi har ett nytt place, VILLA FEST! VILLA FEST! VILLA FEST! Hmm.. undrar hur hans flickvän reagerar när alkoholiserade personer tar deras källare i anspråk.

Vi började grisa ner redan igår kväll/natt.. och grisarna finns nu även på bild:
       
RASMUS GRIS       URBAN GRIS

image29
THE BIG PIG... Vad skulle man göra utan telefon med kamerafunktion?


RSS 2.0