Återträff, 10 år sedan man gick ur 9an. Har en ny idol!!!

Det har nu gått 10 år sedan man drack punköl i tratt, härjade vilt i villafester när föräldrarna ovetande var på semester. När man tyckte det var ascoolt med piercing, spraya busshållsplatser, ignorera skolan och ha byxorna vid knävecken.


Igår var allt som vanligt... Det var en återträff. Uppslutningen var inte den bästa, många valde att inte komma. Men där satt vi i två långbord, varav det ena bordet innehöll de som var "nördarna" och det andra bordet med oss... Vi coola, snygga "bra-iga" folket. Rätt sjukt, men på något vis så tycker man samma sak fortfarande utan att ens känna de som sitter vid det "nördiga" bordet då man inte ens pratat med dem.
Det fanns dock ett undantag, min nya idol! Samuel heter han, han är nästan 2 meter lång och ungefär 2 decimeter bred, glasögon och "Stig Helmer"-frisyr.
För tio år sedan blev han rappad med handukar i duschen och utfryst på rasterna av många av oss. Igår var han där, såg precis ut som för 10 år sedan. Han var där själv utan någon av de som brukade hänga med honom.
Vart sätter han sig då, jo vid vårt bord, det coola bordet. Han pratar med allt och alla, alla kommer fram och hälsar på honom. HAN ÄR COOL!
Hade någon gått tillbaka till mobbar typen och kaxat på honom hade jag gladerligen slagit in pannbenet på denne person. Vad gör man inte för att försöka bättra sitt beteende och försöka återgällda tidigare felsteg i livet...

Några bilder från kvällen (med enormt usel kvalité):

 Linda Larsson (on topp), Iris
 Linda, Iris, Anders Englund
Linda, Johanna.. (snacka om linslus vad gäller Linda)
Samuel, Iris och Englund
Urban, Micke Mattsson
Maria Dolk.


Kommentarer
Postat av: KARLSTADSTREETSTYLE

Hej! Spana in KARLSTADSTREETSTYLE, som är en nystartad blogg. Ha det bra!

2008-03-09 @ 20:09:00
URL: http://karlstadstreetstyle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0